Carnavalswinkel

Bij onze carnavalswinkel bent u aan het juiste adres voor een grote collectie van allerlei verschillende soorten carnavalspakken. Bij De Kaborij vindt u carnavalskostuums voor zowel kinderen als dames en heren. In onze webwinkel vindt u bovendien een plus size collectie en passende kostuums die dames en heren samen kunnen dragen.

Carnavalswinkel online

In onze carnavalswinkel bestelt u online uw carnavalspakken en andere feestartikelen:
  • Snelle levering binnen enkele werkdagen
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Goede service
  • Diverse soorten carnavalspakken

Carnavalswinkel: onze voordelen

Zoekt u een speciale outfit voor carnaval of voor een andere themafeest? Of viert uw kind carnaval op school en moet hij of zij hiervoor nog een leuke outfit hebben? Voor diverse redenen kunt u terecht in onze carnavalswinkel. Wij leveren diverse kostuums voor verschillen de feesten. Plaats uw bestelling online en ontvang de artikelen al binnen enkele werkdagen in huis. De prijzen die wij hanteren zijn zeer voordelig, dus dat is een goede reden om gewoon via het internet te bestellen. We leveren allerlei bijzondere en exclusieve outfits waarmee u zeker op valt tijdens carnaval.

Bestellen bij een carnavalswebwinkel

In onze webwinkel ervaart u een heel duidelijk en eenvoudig bestelproces. Door slechts enkele stappen te doorlopen kunt u uw carnavalsartikel al bestellen. Heeft u het artikel gevonden waar u naar op zoek was? Klik dan op de bestelknop en het artikel wordt automatisch is het winkelwagentje geplaatst. Nu kunt ut beginnen met de bestelling. We hebben uw persoonlijk gegevens nodig om uw bestelling veilig bij u thuis te laten bezorgen. Vervolgens heeft u de keuze uit een aantal betaalmethodes: iDEAL, PayPal en via een overboeking. U ontvangt een mail ter bevestiging en de volgende werkdag heeft u het carnavalspak al in huis.

Carnavalswinkel bezoeken

Wilt u onze carnavalswinkel bezoeken? Dat kan online of in onze fysieke winkel in Lemelerveld. Voor vragen kunt u gerust ons contactformulier invullen. We staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.